Niets Van Deze website Mag Zonder Toesteming Worden Overgenomen Neem Contact met Ons Op. ©
Vrijdagavond even na Negen Uur werden de Hulpdiensten Met spoed Opgeroepen Voor een Reanimatie Aan de Kerkweg In Ouderkerk.
Zondagochtend Omstreeks kwart over zes werd de Ouderkerkse Brandweer en de ladderwagen Uit Bergambacht met Spoed gealarmeerd Om de Ambulancedienst te assisteren aan de Kievit In Ouderkerk.
Vrijdagavond omstreeks zeven uur werd De Brandweer Van Ouderkerk met spoed opgeroepen Voor een PAC Melding Op de IJsseldijk Noord In Ouderkerk en zijn hierop uitgerukt.
Zondagochtend Omstreeks half acht werd de Brandweer van Ouderkerk en Bergambacht met Spoed gealarmeerd om de ambulancedienst te assisteren aan de Grutto in Ouderkerk.
Donderdagochtend omstreeks kwart over negen werd de Brandweer van Ouderkerk met spoed gealarmeerd voor een buitenbrand aan de IJsseldijk Noord in Ouderkerk.
De politie onderneemt extra inspanningen om inbraken tegen te gaan en daders van woninginbraken aan te houden. Daarnaast vraagt de politie ook aan bewoners om maatregelen te nemen. Hoe lastiger u het inbrekers maakt, hoe groter de kans dat u ze buiten de deur kunt houden.
112 Ouderkerk.nl
Dichterbij Het Nieuws!